Σκότωσε την πρώην σύζυγο του, τη νυν σύντροφο του και μετά αυτοκτόνησε

Σκότωσε την πρώην σύζυγο του, τη νυν σύντροφο του και μετά αυτοκτόνησε


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 21:26

Διπλό έγκλημα και αυτοχειρία, έλαβαν χώρα σήμερα στην πόλη Βιτσέντσα της βόρειας Ιταλίας, με τον δράστη να σκοτώνει την πρώην σύζυγό του, κι ακολούθως μετά από ώρες να εντοπίζεται νεκρός στο αυτοκίνητο του, δίπλα στη νέα του σύντροφο που ήταν επίσης νεκρή. 

 

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, η Σερβικής καταγωγής Λύντια Μιλίκοβιτς, ηλικίας 42 ετών, δολοφονήθηκε σήμερα από τον πρώην σύζυγό της, επίσης Σερβικής καταγωγής, στην οδό Βίγκολο της πόλης Βιτσέντσα. Ο δράστης την πυροβόλησε θανάσιμα, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, καθώς πρωτύτερα είχε συνοδεύσει τα δυο τους παιδιά 16 και 13 ετών, στο σχολείο. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην άσφαλτο δίπλα στο αυτοκίνητο, με τους περίοικους να κάνουν λόγο για πέντε με έξι πυροβολισμούς.

Ο δολοφόνος, για μεγάλο διάστημα κατά το παρελθόν, είχε υποχρεωθεί από τις δικαστικές αρχές να μην συναντά και να μην πλησιάζει την πρώην γυναίκα του, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για μια ακόμη «προαναγγελθείσα τραγωδία», η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Τρεις ώρες μετά τη δολοφονία, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη νεκρό, μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του, στον περιφερειακό δρόμο της Βιτσέντσα. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πριν από λίγη ο αρμόδιος εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι δίπλα στον άνδρα, βρέθηκε νεκρή και η νέα του σύντροφος. Το αυτοκίνητο, στα πίσω καθίσματα και στο πορτ-μπαγκάζ, ήταν γεμάτο εκρηκτικά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 21:59

Πηγή άρθρου: www.zougla.gr