Ρωσία: Η Κρατική Δούμα καλείται να προετοιμαστεί για πλήγματα της Ουκρανίας σε όλη τη χώρα

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα καλείται να προετοιμαστεί για πλήγματα της Ουκρανίας σε όλη τη χώρα

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Δούμας Αντρέι Γκουρουλιόφ.

Η Ρωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί για πλήγματα από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε όλη την επικράτειά της μετά τις επιθέσεις στα στρατηγικής σημασίας αεροδρόμια με αεροσκάφη που μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές στο Ένγκελς και στο Ριαζάν, δήλωσε ο βουλευτής της Δούμας Αντρέι Γκουρουλιόφ.

«Να προετοιμαστούμε»

«Βλέπουμε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να πλήξουν τις βάσεις μας, τις συγκεντρώσεις στρατευμάτων, τις αποθήκες υλικού, βλέπουμε ότι μόλις τις τελευταίες 24 ώρες έβαλαν με HIMARS, οι δικοί μας υπολόγισαν ότι οι πύραυλοι αυτοί δεν έχουν πλέον βεληνεκές 70 χιλιομέτρων, αλλά 145 χιλιομέτρων. Αλλά δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα: αργά ή γρήγορα θα τους προμηθεύσουν τα πάντα – όπλα κάθε εμβέλειας, άρματα μάχης, αεροπλάνα, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη αυτό και να προετοιμαστούμε», δήλωσε ο Γκουρουλιόφ στο κανάλι του στο Telegram.

Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν πλήγματα στα στρατιωτικά αεροδρόμια Engels-2 (περιοχή Σαράτοφ) και Ντιάγκιλεβο (περιοχή Ριαζάν) στις 6 Δεκεμβρίου. Μετά τα πλήγματα αυτά ακολούθησε η όγδοη μαζική πυραυλική επίθεση κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, THE MOSCOW TIMES

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.grΠηγή άρθρου: www.in.gr