Ο Κούλογλου έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες και ο Βαξεβάνης ανέβαζε στα social

Σε ρόλο ανταποκριτή για μερίδα του ελληνικού Τύπου βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, βιντεοσκοπώντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Στρασβούργο.

Στο Στρασβούργο
βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το πρωί της Τρίτης μετά τη συνάντησή του με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, μίλησε στην Ολομέλεια. Πέρα από το περιεχόμενο των δηλώσεων του πρωθυπουργού, τόσο στο περιθώριο της συνάντησης με την κ. Μετσόλα όσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τα… βλέμματα τράβηξε η στάση του Στέλιου Κούλογλου.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν ξέχασε το «σαράκι» της δημοσιογραφίας και αποφάσισε, ή ενδεχομένως να του ζητήθηκε, να γίνει ανταποκριτής μερίδας του ελληνικού Τύπου. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, ο κ. Κούλογλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν διαρκώς όρθιος και βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.


Τα βίντεο αυτά, λίγα λεπτά αργότερα αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης από δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι το Tweet του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ανάρτησε ένα από τα κλιπ που «τράβηξε» ο κ. Κούλογλου καθώς φαίνεται πως ήταν σε ανοικτή γραμμή έτσι ώστε να καλυφθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στο Στρασβούργο.


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο InstagramΠηγή άρθρου: www.parapolitika.gr