Μπάιντεν: Τραυματίστηκε στον αστράγαλο παίζοντας με τον σκύλο του – Κόσμος

Ξινές του βγήκαν του Τζο Μπάιντεν οι στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού με τον σκύλο του, καθώς, όπως μετέφεραν από το γραφείο του, είχε ένα ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό του στο πόδι.

Ο 78χρονος πρόεδρος πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έπαιζε με τον σκύλο του “Major” στο Ντέλαγουερ, γλίστρησε, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλός και να τραυματιστεί.

Το ατύχημα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ μία μέρα μετά, εξετάστηκε “πολύ προσεκτικά” από ορθοπεδικό, όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε. Μάλιστα, η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα και ενδέχεται να χρειαστεί να φορά μπότα για τις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός του Δημοκρατικού προέδρου είχε σημειώσει πρόσφατα πως ο Μπάιντεν είναι “υγιής και γερός”, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να αθλείται. Η επιλογή να παίξει με τον σκύλο του πάντως, δεν του βγήκε σε καλό. Να σημειωθεί πως ο Μπάιντεν, μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ, υιοθέτησαν τον “Major” το 2018.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.grΠηγή άρθρου: www.news247.gr