Με κορονοϊό ο αρνητής και ανεμβολίαστος Μητροπολίτης Μόρφου

Ακόμη ένας άνθρωπος που έχει πολεμήσει όπως ο… διάολος το λιβάνι όχι μόνο το όχι υπάρχει πανδημία αλλά και το ότι είναι απαραίτητο το εμβόλιο, νοσεί από κορονοϊό. Ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος.

Ο μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος έχει πολλάκις προκαλέσει οργή με τις δηλώσεις του, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19. Το οποίο τον βρήκε θετικό στον κορονοϊό.

Θα παραμείνει σε καραντίνα στο κελί του έως τις 28 Αυγούστου, όταν και θα βγεί να παραστεί σε λειτουργία και λαβάνει φαρμακευτική αγωγή. 

Πατά το γεγονός πως έχει νοσήσει, ο Νεόφυτος, όπως ενημερώνει η Μητρόπολη Μόρφου, δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού…

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μόρφου

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός.

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο  COVID – 19».

Η ανακοίνωση καταλήγει με μια φράση του μητροπολίτη Μόρφου: «Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή άρθρου: www.newsit.gr