Με κόπο στέκεται όρθιος ο Πούτιν- Νέο αποκαλυπτικό βίντεο που τρέμουν τα…

Με κόπο στέκεται όρθιος ο Πούτιν- Νέο αποκαλυπτικό βίντεο που τρέμουν τα…

Η εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν να τρέμει εμφανώς την ώρα που στέκεται όρθιος κατά τη διάρκεια τελετής απονομής μεταλλίων για την “Ημέρα της Ρωσίας” που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου, προκαλεί εκ νέου ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του και επαναφέρει τα σενάρια που τον θέλουν σοβαρά άρρωστο. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση.

Για το ποια ασθένεια ταλαιπωρεί τον Πούτιν έχουν γραφτεί πολλά. Ένας δύσκολος αιματολογικός καρκίνος, καρκίνος του θυρεοειδούς ή του στομάχου…

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τα πόδια του φαίνονται να λυγίζουν, σημάδι που, όπως σχολιάζουν διεθνή ΜΜΕ, αποδεικνύει ότι η υγεία του όντως επιδεινώνεται με ταχείς ρυθμούς. Σε άλλες στιγμές στη διάρκεια της τελετής πάντως, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει ακμαίος και η εικόνα του δεν συμβαδίζει με εκείνη ενός άρρωστους ανθρώπου.

Με κόπο στέκεται όρθιος ο Πούτιν- Νέο αποκαλυπτικό βίντεο που τρέμουν τα πόδια του

Αυτές οι ισχυρές ενδείξεις, τροφοδοτούν τα σενάρια που θέλουν τον πόλεμο στην Ουκρανία να λήγει μόνο με απομάκρυνση του Πούτιν για λόγους υγείας ή ανατροπή του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Express αλλά και η Daily Mail, που έχουν αναρτήσει το σχετικό βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παλεύει να κρατηθεί όρθιος καθώς τα πόδια του λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές.

“Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του”, σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο όπου αναφέρεται το δημοσίευμα μετά το 1:11:

Είναι η στιγμή που ο Πούτιν με τρεμάμενα πόδια, ακούει τον διακεκριμμένο Ρώσο σκηνοθέτη Νικίτα Μιχάλκοφ στην ευχαριστήρια ομιλία του, καθώς παραλαμβάνει την τιμητική του διάκριση για το έργο του και την προσφορά του στις τέχνες.

Τι αποκάλυπτε πρόσφατα το Newsweek

Πρόσφατα το αμερικανικό περιοδικό Newsweek επικαλέστηκε απόρρητη αμερικανική έκθεση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε θεραπεία τον Απρίλιο για προχωρημένο καρκίνο.

Διαβάστε Επίσης

Με κόπο στέκεται όρθιος ο Πούτιν- Νέο αποκαλυπτικό βίντεο που τρέμουν τα πόδια του - εικόνα 2

Μάλιστα, αξιωματούχοι που μίλησαν στο Newsweek, αναφέρουν ότι υπήρξε και απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του Πούτιν τον Μάρτιο.

Οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, οι οποίοι εκπροσωπούν τρεις ξεχωριστές υπηρεσίες πληροφοριών, ανησυχούν ότι ο Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο παρανοϊκός για την παραμονή του στην εξουσία, ένα καθεστώς που δημιουργεί μια δύσκολη και απρόβλεπτη πορεία στην Ουκρανία.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου: www.thetoc.gr