Μαλλιοτραβήγματα και κλωτσιές γιατί Ιταλίδα δεν έβαζε μάσκα

Κακός χαμός επικράτησε σε μια πτήση της Ryanair από την Ίμπιζα με προορισμό το Μιλάνο, στη διάρκεια της οποίας ξέσπασε σοβαρός καβγάς επειδή μια Ιταλίδα αρνιόταν να φορέσει τη μάσκα της.

Μάλιστα σε βίντεο που καταγράφηκε φαίνεται η γυναίκα να επιτίθεται σε μια συνεπιβάτισσά της, αλλά και σε μέλη του πληρώματος της πτήσης την ώρα που την έσερναν έξω από το αεροπλάνο.

Στη διάρκεια της πτήσης έπρεπε όλοι οι επιβάτες να φορούν μάσκα για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19. Οι εικόνες από την πτήση κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πότε σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλοι επιβάτες ζητούσαν από την Ιταλίδα να φορέσει τη μάσκα προσώπου της. Εκείνη αντέδρασε, εξαπολύοντας φραστική επίθεση.

Καθώς τα αίματα άναψαν, εκείνη άρχισα να τους φτύνει και να τους επιτίθεται σωματικά. Σε κάποιο σημείο φαίνεται η γυναίκα να τραβά τα μαλλιά μιας συνεπιβάτισσας.

Μέλη του πληρώματος παρενέβησαν για να συνοδεύσουν τη γυναίκα έξω από το αεροπλάνο, το οποίο δεν είχε ακόμη απογειωθεί, και στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να επιτίθεται σε αεροσυνοδούς την ώρα που την απομακρύνουν από την πτήση.

Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες κάνει τον γύρο των social media.

Η Ryanair ζητά από όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκα στη διάρκεια της πτήσης, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα τους. Οι επιβάτες μπορούν να βγάλουν τη μάσκα μόνο όταν τρώνε ή πίνουν κάτι.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν στη γυναίκα ασκήθηκε κάποια δίωξη.

Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr