Κορωνοϊός: Οι νεκροί στην Ινδία ξεπέρασαν τους 103.000 -Παραμένουν υψηλά τα ημερήσια κρούσματα | ΚΟΣΜΟΣ

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης κορωνοϊού στην Ινδία αυξήθηκε κατά 61.267 τις προηγούμενες 24 ώρες φθάνοντας τα 6,69 εκατομμύρια.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, το ίδιο διάστημα, οι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού αυξήθηκαν κατά 884 στους 103.569, κατά τα δεδομένα του υπουργείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός: Το 8% των ασθενών στην Ινδία ευθύνεται για το 60% των μολύνσεων

Κορωνοϊός -Θρήνος στην Ινδία: Ξεπέρασαν τις 100.000 οι νεκροί

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ινδία έσπασε το φράγμα των 100.000 θανάτων το Σάββατο. Η Ινδία έγινε έτσι η τρίτη χώρα του κόσμου όπου ξεπεράστηκε αυτό το τρομακτικό ορόσημο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, την ώρα που η επιδημιολογική κατάσταση απέχει πολύ από το να έχει ελεγχθεί.

Μολαταύτα, την περασμένη εβδομάδα οι ινδικές αρχές χαλάρωσαν περαιτέρω τα περιοριστικά μέτρα. Επιτράπηκε στις κυβερνήσεις αρκετών ομόσπονδων κρατών να ανοίξουν ξανά τα σχολεία και τους κινηματογράφους.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο:

  • Γραφήματα με άμεση καταγραφή των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορωνοϊό.
  • Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών.
  • Μέτρα προστασίας από τον ιό και όλες οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο νέο site του iefimerida koronoios-live.gr.



Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr