ΗΠΑ: Οι αντικρουόμενες πληροφορίες για την παρουσία Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο

Για αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το αν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εργάστηκε στο Οβάλ Γραφείο, αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Ενας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ο Μπεν Ουίλιαμσον, τόνισε πως «ο πρόεδρος ήθελε να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο χθες, αλλά δεν πήγε και εργάστηκε από την κατοικία του», διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλο του Τραμπ.

Λγα λεπτά νωρίτερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Τραμπ, Λάρι Κούντλοου είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο «λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις».

Οι κινήσεις του Τραμπ παρακολουθούνται με εντεινόμενη προσοχή καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19.

Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο εντός των επόμενων ημερών.

Με πληροφορίες από ΑΠ[Ε – ΜΠΕ, AFP

Πηγή άρθρου: www.kathimerini.gr