ΗΠΑ: Ο γιος του Ρούντι Τζουλιάνι, που εργάζεται στον Λευκό Οίκο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό | ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αντριου Τζουλιάνι, ο οποίος εργάζεται στον Λευκό Οίκο και είναι γιος του Ρούντι Τζουλιάνι, του προσωπικού δικηγόρου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

«Σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στην Covid-19», ανέφερε ο γιος του Τζουλιάνι, που εντάχθηκε στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Διακυβερνητικών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου το 2017. «Έχω ήπια συμπτώματα και τηρώ όλα τα κατάλληλα πρωτόκολλα», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι έχει τεθεί σε καραντίνα και ενημερώνει τις επαφές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο δικηγόρος του Τραμπ βγήκε να μιλήσει για απάτη στις εκλογές, αλλά ίδρωσε και άρχισε να τρέχει η βαφή μαλλιών του [βίντεο]

Σάλος στις ΗΠΑ για τον Τζουλιάνι: Ο φακός τον συνέλαβε ξαπλωμένο σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το χέρι στο παντελόνι μπροστά σε νεαρή γυναίκα

Ο Αντριου παρέστη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πατέρας του την Πέμπτη, στην έδρα της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στην Ουάσινγκτον.

Ο πατέρας Τζουλιάνι, ο οποίος έγινε viral καθώς έτρεξε η βαφή των μαλλιών του, και άλλοι δικηγόροι της εκστρατείας του Τραμπ μίλησαν χωρίς να φορούν μάσκα, σε κλειστό χώρο, σε ένα ακροατήριο δεκάδων ανθρώπων.

Πολλοί εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ο προσωπάρχης Μαρκ Μίντοους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times», εκτός από τον Άντριου Τζουλιάνι, τις τελευταίες ημέρες έχουν ασθενήσει τουλάχιστον άλλοι τέσσερις άνθρωποι που εργάζονται στον Λευκό Οίκο.Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr