Η πρώτη αντίδραση του Άλεκ Μπόλντγουιν για την τραγωδία

Η απίστευτη τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust, με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπόλντγουιν, έχει συγκλονίσει τον κόσμο του κινηματογράφου. Η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, έπεσε νεκρή από πυρά όπλου που χρησιμοποιούσε ο γνωστός ηθοποιός ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζόελ Σούζα.

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν με tweet τόνισε πως δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει το σοκ και τη λύπη του για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς ενώ δήλωσε ότι συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία.

Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες για το συμβάν, λέγοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το τραγικό περιστατικό συνέβη στη διάρκεια σκηνής όπου χρησιμοποιήθηκε όπλο με άσφαιρα πυρά.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κινηματογραφικό σετ. Το 1993 ο Μπράντον Λι, γιος του Μπρους Λι, σκοτώθηκε όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι με σφαίρα που είχε σφηνωθεί σε όπλο εμώ το 1984 ο Τζον Έρικ Έξουμ σκοτώθηκε από άσφαιρα πυρά όταν ο ίδιος πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι του.

Πηγή άρθρου: gr.euronews.com