Η εικόνα της Μελάνια αγκαζέ με στρατιώτη και σε απόσταση από τον Τραμπ αναζωπυρώνει τις φήμες για διαζύγιο

Η εικόνα της Μελάνια Τραμπ να περπατάει αγκαζέ με έναν στρατιώτη σε απόσταση από τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της τελετής στην Ημέρα των Βετεράνων στο Άρλινγκτον, έδωσε νέα τροφή στις φήμες για ενδεχόμενο χωρισμό του ζευγαριού.

Στην τελετή για την Ημέρα των Βετεράνων στο Άρλινγκτον, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε όλη τη διάρκεια κρατούσε από το μπράτσο έναν στρατιώτη, ο οποίος τη συνόδευε. Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι η Μελάνια δεν πλησίασε τον απερχόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έπειτα από την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν.

Οι εικόνες, αυτές, λοιπόν αναζωπύρωσαν τα σενάρια για οριστική ρήξη μεταξύ του ζευγαριού, ενώ η Daily Mail αναφέρει πως η πρώην βοηθός του Τραμπ, Omarosa Manigault Newman, έχει διαδώσει φήμες ότι ο γάμος του ζευγαριού θα μπορούσε να λήξει όταν λήξει και η θητεία τους στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.

«Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου είναι εκτός γραφείου και μπορεί να χωρίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr