Έπεσε στο έδαφος και η βέρα του έσκισε το δάχτυλο – Newsbeast

Ένας Αυστραλός τέλειωσε τη δουλειά του και μάζευε τα πράγματά του, φορτώνοντάς τα στην καρότσα του αγροτικού.

Κάποια στιγμή όμως το πόδι του μάγκωσε κάπου και βρέθηκε να πέφτει στο έδαφος.

Και τότε ήταν που η βέρα του πιάστηκε στον εξοπλισμό του, το καροτσάκι που έχει για να μεταφέρει πράγματα, προκαλώντας ένα φριχτό ατύχημα.

Όπως δήλωσε σε τοπικό μέσο ο Dean Outlaw από τη Νέα Νότια Ουαλία: «Είδα το δάχτυλό μου να πετά πάνω από το καροτσάκι και να προσγειώνεται στην καρότσα του αγροτικού. Ο πόνος διάρκεσε μόλις μερικά λεπτά».

Η βέρα τού έσκισε όλο το δάχτυλο σε βαθμό που μπορούσε να δει κόκαλα και τένοντες. «Μπορούσα να το κουνήσω, απλά δεν είχε καθόλου δέρμα πάνω του».

Ο Dean τηλεφώνησε στη γυναίκα του, που βρισκόταν σε μια απόσταση 5 λεπτών. Αφού περιμάζεψαν και το κομμένο δάχτυλο, έτρεξαν στο τοπικό κέντρο υγείας. Εκεί δεν μπορούσαν όμως να κάνουν τίποτα, κι έτσι έπρεπε να πάνε σε μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και πέρασε 10 μέρες στο νοσοκομείο, για να δουν πώς θα πάει το πράγμα. Δεν πήγε όμως πολύ καλά και έχασε τελικά ένα τμήμα του δαχτύλου του.

Ο Dean έκανε γνωστή την ιστορία του για να προειδοποιήσει για τους κινδύνους της βέρας για όσους κάνουν χειρωνακτική εργασία…Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr