Ελβετία: 200 Βρετανοί τουρίστες έσπασαν την καραντίνα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα – Κόσμος

Περίπου 200 Βρετανοί τουρίστες έσπασαν την δεκαήμερη καραντίνα που τους είχε επιβληθεί, ενώ βρισκόντουσαν στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο του Βερμπιέ. Σύμφωνα με τις αρχές, οι Βρετανοί μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν από τα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους, αφού διαπίστωσαν πως πολλοί επισκέπτες δεν είχαν πάρει τον δίσκο με το πρωινό τους. Κάθε πρωί, γύρω στις 07.00, οι υπάλληλοι άφηναν τον δίσκο μπροστά στην πόρτα κάθε δωματίου. Από τους 420 Βρετανούς που ήταν σε καραντίνα, οι μισοί δεν άγγιξαν το πρωινό τους, σύμφωνα με το euronews.

«Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις η καραντίνα ήταν αβάσταχτη. Φανταστείτε να μένετε τέσσερις άνθρωποι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου 20 τετραγωνικών μέτρων» δήλωσε ο εκπρόσωπος της κοινότητας Μπάνιε, ο Ζαν-Μαρκ Σαντόζ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου: www.news247.gr