Έκανε σεξ με μαθητρια και την “κάρφωσε” ο σύζυγός της στον διευθυντή

Μια παντρεμένη διευθύντρια χορωδίας γυμνασίου της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ συνελήφθη για σεξουαλική σχέση με μια μαθήτρια αφού ο εξαγριωμένος σύζυγός της ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Olivia Ortz, 26 ετών, τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα και αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με μια 17χρονη μαθήτρια στο γυμνάσιο Wilmington Area, ανέφερε το New Castle News.

Ο σύζυγός της, ο οποίος έκανε ανεξάρτητη εργασία για το μουσικό τμήμα του σχολείου, βρήκε ενοχοποιητικά μηνύματα στο iPad της Ortz αφού επέστρεψε στο σπίτι από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Φλόριντα και στη συνέχεια ενημέρωσε τον διευθυντή.

Η Ortz τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 9 Μαΐου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής της την Παρασκευή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρνήθηκε να παραδοθεί αμέσως και μάλιστα τραγούδησε σε μια τοπική συναυλία την Κυριακή πριν παραδοθεί τελικά την επόμενη μέρα.

Η λέξη – κωδικός και η ομολογία της μαθήτριας στους αστυνομικούς

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο προκάτοχός της ως μουσικός διευθυντής του σχολείου, Jonathan Priano, 37 ετών, αντιμετωπίζει επίσης παρόμοιες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών. Ακολουθώντας τις συμβουλές του συζύγου της Ortz, οι ερευνητές βρήκαν περισσότερα από 100 μηνύματα μεταξύ της 26χρονης και της μαθήτριάς της χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συνομιλίας του Spotify.

Το παράνομο ζευγάρι φέρεται να είχε δημιουργήσει μια λέξη ως κωδικό για την περίπτωση που κάποιος ανακάλυπτε τις… συνδιαλέξεις τους. Η μαθήτρια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι της δασκάλας όταν ο σύζυγός της έλειπε και ότι έκαναν σεξ σε πολλές περιπτώσεις. Το κορίτσι είπε ότι επέστρεψε στο σπίτι της Ortz αφού ο σύζυγός της ανακάλυψε τη σχέση τους για να προσφέρει παρηγοριά στη δασκάλα, σύμφωνα με το WTAE.

 Πηγή άρθρου: www.enikos.gr