Αυστραλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 4χρονης Κλίο Σμιθ

Τις αυστραλιανές αρχές «έχει συγκλονίσει» η εξαφάνιση ενός 4χρονου κοριτσιού από παραθαλάσσια περιοχή κάμπινγκ εδώ και τέσσερις ημέρες.

Η Κλίο Σμιθ εθεάθη τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 πμ, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ.

Όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ η μικρή και ο υπνόσακός της είχαν εξαφανιστεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει από χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, να συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες από κατοίκους των κοντινών περιοχών, καθώς και από διαμένοντες στο χώρο του κάμπινγκ. Τη διεξοδική έρευνα συνεχίζουν χρησιμοποιώντας εναέρια και επίγεια μέσα για τον άμεσο εντοπισμό της μικρής Κλίο, ενώ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Κλόι, των ρούχων που φορούσε και του υπνόσακού της.

«Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό των όποιων στοιχείων, έχουμε μαζί μας τους καλύτερους ερευνητές μας, έχουμε τους καλύτερους διασώστες μας μέσω των κρατικών Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών. Θα ψάξουμε παντού», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.Πηγή άρθρου: www.efsyn.gr