Χωρίς Ατζούν Ιλίτζαλι τελικά το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 – «Δεν χωράνε τέτοιου είδους εκπομπές…»

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Ο ANT1 επιθυμεί στο πρόγραμμά του να προσθέσει νέα project. Στη στρατηγική μας δεν χωράνε τέτοιου είδους εκπομπές» απάντησε ο διευθυντής Περιεχομένου του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, σε ερώτηση δημοσιογράφου, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι. 

Πιο αναλυτικά, ο Τζώρτζης Ποφάντης συνάντησε εκπροσώπους των media στο Athénée και τους έδωσε «μία πρώτη γεύση» για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη σεζόν 2019 – 2020. Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τις παραγωγές του Ατζούν Ιλίτζαλι -«Survivor», «The Voice», «My Style Rocks», «Power of Love» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο»- να μετακομίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου και στο Μακεδονία TV. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τη χρυσή τομή για μία νέα τηλεοπτική συνεργασία, παρά τις συζητήσεις που έγιναν. 

Παράλληλα, ο Τζώρτζης Ποφάντης έκανε μία αναφορά στο πως διαμορφώνεται το τηλεοπτικό περιβάλλον μέχρι στιγμής και τόνισε ότι βασικός στόχος του καναλιού είναι να συνεχίσει να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, επενδύοντας σε όλες τις ζώνες και μορφές προγράμματος. Εστίασε στα προγράμματα που θα τρέξουν μέχρι τέλος του χρόνου, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ήδη κι άλλα στο τραπέζι για το καινούργιο έτος.

Ο Γιωργος Παπαδάκης επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα 

Συγκεκριμένα, για την πρωινή ζώνη, η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα συνεχίσει να μας συντροφεύει καθημερινά, αλλά θα επιστρέψει πιο ανανεωμένη και ενισχυμένη τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και προσώπων. Θυμίζουμε πως ο οικονομικός συντάκτης, Ντίνος Σιωμόπουλος, που συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με τον Γιώργο Παπαδάκη, αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο «One» του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Η Φαίη Σκορδά αλλάζει αρχισυντάκτη 

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά συνεχίζει κανονικά κι αυτή στην πρωινή ζώνη του καναλιού με αρχισυντάκτη πλέον τον Γιώργο Πράτανο, αφού η Ελεάννα Τρυφίδου μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει τη νέα καθημερινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Θέση στην εκπομπή, επίσης, θα έχει από την επόμενη σεζόν και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα, χωρίς ωστόσο να μετακινηθεί από τη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μόνιμα, στην Αθήνα. Μια σκέψη είναι να βγαίνει με link από το στούντιο του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, αλλαγές μπροστά από τις κάμερες δεν προβλέπονται προς το παρόν, καθώς, εκτός των Δημήτρη Ουγγαρέζου και Αρη Καβατζίκη, παραμένει τελικά και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με δύο εκπομπές την επόμενη σεζόν

Στην απογεματινή ζώνη ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την προβολή του «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια για τρίτη σεζόν, αλλά και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, επίσης, θα προστεθεί ένα ακόμα πρωτότυπο παιχνίδι που θα έχει να κάνει με φάρσες, φόβο και κρυφή κάμερα. Το πρόγραμμα «My Best Friend’s Fear» είναι μία πρόταση του ΑΝΤ1, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Propagate, που έχουν ως σκοπό να προβληθεί αρχικά στη χώρα μας και αργότερα να προωθηθεί σε μεγάλες διεθνείς αγορές. 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr