Φοροδιαφυγή: Τεράστιες και συστηματικές παραβάσεις σε Κέρκυρα, Κω λόγω… Ρέμου

Την τιμητική του είχε αυτή τη φορά γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Κέρκυρα, όπου το βράδυ της Παρασκευής τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος. Παρατυπίες όμως διαπίστωσαν από την ΑΔΑΕ και στην Κω.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο Pazuzu στο νησί των Φαιάκων, όπου εμφανιζόταν για μια και μόνο βραδιά ο γνωστός τραγουδιστής, διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για ποσό που αγγίζει τις 5.000 €. Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κινούν τις διαδικασίες προκειμένου να επιβληθεί ο νόμος και στο κέντρο να μπει λουκέτο για 48 ώρες, αρχής γενομένης από το βράδυ του Σαββάτου.

Ελεγκτές της ΑΔΑΕ διαπίστωσαν αντίστοιχες παραβάσεις και σε εκδήλωση ξενοδοχείου στην Κω, στο Artemis Heaven Beach Bar στην Ακτή Γιουρούδη, όπου εμφανιζόταν γνωστός λαϊκός τραγουδιστής. Η κατανάλωση χωρίς παραστατικά φαίνεται πως έφτανε το ποσό των 1.600€, ωστόσο, δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε ξενοδοχείο και ως εκ τούτου θα επιβληθεί στην εταιρία χρηματικό πρόστιμο.

ΑΑΔΕ
Κέρκυρα
Κως
Αντώνης Ρέμος
Tweet

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr