Το ταχύπλοο που θα ζήλευε μέχρι και ο Τ.Μποντ – Βγάζει τις ερπύστριες και «δένετε» δίπλα στην ξαπλώστρα σας (φώτο)

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν δει τα οχήματα του Τζέιμς Μποντς και τα έχουν ζηλέψει, αυτό το ταχύπλοο των 700.000 ευρώ νομίζουμε πως τα ξεπέρασε όλα, καθώς μπορεί να βγάζει τις ερπύστριες και να σας βγάζει κατευθείαν στην άμμο. 

Τι κάνει ένας «σκαφάτος» όταν όλες οι θέσεις στη μαρίνα είναι πιασμένες; Αν έχει σκάφος της Iguana Yachts, η απάντηση είναι ξεκάθαρη.

Η γαλλική εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή σκαφών που δεν χρειάζονται καν θέση σε κάποια μαρίνα. Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχουν πτυσσόμενες ερπύστριες όπως τα τανκς, που τους επιτρέπουν να κυλούν στο έδαφος (ακόμα και αν αυτό είναι ανώμαλο, όπως στις παραλίες).

Οταν είναι ώρα να επιστρέψουν στη θάλασσα, ο σκίπερ απλά το οδηγεί προς το νερό και πατώντας ένα κουμπί , οι ερπύστριες διπλώνουν και κρύβονται.

Τα ευφάνταστα αυτά γιοτ είναι ιδανικά για όσους έχουν σπίτια πάνω στο κύμα, αλλά και για τους πιο ηλικιωμένους ή για όσους δεν θέλουν να βρέχονται όταν πάνε για ένα ωραίο πικ νικ σε κάποια απομακρυσμένη παραλία.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr