Το Παν.Λευκωσίας αύριο στο SpoudaseFest με όλα τα μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά του

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχε για 2η συνεχή χρονιά στην μεγαλύτερη έκθεση Σπουδών σε Ελλάδα και Κύπρο, το Spoudase Festival το οποίο επιστρέφει φέτος στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου.

Οι επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival θα γνωρίσουν δια ζώσης το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης το οποίο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσετε το μέλλον σας. 

Στην Ελλάδα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει πολλά εξ αποστάσεως κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΕΑΠ.

Παράλληλα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνεργάζεται με ένα από τα 250 κορυφαία Πανεπιστήμια του Κόσμου, το St George’s, University of London όπου είναι και το μόνο ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκλειστικά αφοσιωμένο στην εκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα στην Ιατρική και τις Επιστήμες Υγείας.

Ελάτε στην αίθουσα Δ12 για να γνωρίσετε από κοντά τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων να μάθετε για τις υποτροφίες του

 

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr