Τι απαντά ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ν.Γ.Μιχαλολιάκος στην Wall Street Journal για την δίκη του κόμματος

Σε δήλωση προχώρησε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφορικά σε δημοσίευμα  της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, για την δίκη του κόμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το οποίο η εφημερίδα καλεί τους Ελληνες δικαστές να καταδικάσουν τους βουλευτές και να κηρύξουν το κόμμα ως «εγκληματική οργάνωση» για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»!

Η δήλωση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου;

«Ποταμός λάσπης κατά Χρυσής Αυγής από την εφημερίδα – όργανο του πιο σκληρού καπιταλιστικού κατεστημένου των ΗΠΑ, της Wall Street Journal.

Το γεμάτο ψέματα άρθρο, στο οποίο μεταξύ των άλλων κατηγοριών που μας επισυνάπτει για τις οποίες δεν δικαζόμαστε είναι και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (!), “ευγενές αδίκημα” το οποίο αφορά τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα σε απόλυτη συνεργασία με τα αφεντικά της Wall Street Journal.

Το συκοφαντικό άρθρο της Wall Street Journal παρουσίασαν στην Ελλάδα οι ενταύθα συνεργάτες τους, οι οποίοι παριστάνουν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Γιατί αλήθεια τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου ληστρικού κεφαλαίου πολεμούν τόσο βρώμικα τους Εθνικιστές της Χρυσή Αυγής και δεν λένε λέξη για τους “χρήσιμους ηλίθιους” της αριστεράς, οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες, αλλά είναι οι πιο υπάκουοι υπηρέτες τους;»

Πηγή άρθρου: Pronews.gr