«Σφαγή» στο αντιπολιτευόμενο ελληνικό διαδίκτυο από την Google: Ολα δείχνουν ότι έρχονται εκλογές

Δεκάδες αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες, μεγαλύτερης ή μικρότερης επισκεψιμότητας, καθώς και blogs, κατέβασε στην Ελλάδα από την πλατφόρμα της η Google, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. 

Οι ιστοσελίδες εξαφανίστηκαν ολικά, χωρίς καμία προειδοποίηση από το discover του googlenews, ενώ τα blogs διαγράφηκαν από την πλατφόρμα της Google. 

Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων η αντιπολιτευτική θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ειδικά σε ότι αφορά την αυταρχική συμπεριφορά προς τον Τύπο που έχει επιδείξει τους τελευταίους μήνες με αφορμή την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει από την Κρατική Ασφάλεια μετά από εντολή εισαγγελέα, προκαταρτικές έρευνες κατά εκδοτών για «fake news», βασικά αυτά που δεν αρέσουν στην κυβέρνηση. Ποινικές έρευνες που έχουν «κοινό τόπο» ότι την προηγουμένη υπήρξαν  δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που τις προανήγγειλαν. Προφανώς από σύμπτωση.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την απόλυση Γ.Τράγκα από τα Parapolitika FM, είναι πλέον κάτι παραπάνω από σαφές ότι οδεύουμε άμεσα προς εκλογές, εντός του θέρους…

Πηγή άρθρου: Pronews.gr