ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ! ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ….» ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Στέφανου Χίο στο «Εκρηκτικό» του Μυλωνάκη στο ΑΡΤ, αναφορικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

«Φυλακισμένος με πήρε τηλέφωνο και μου κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό του φονικού, μεγαλοδικηγόρο που ασχολείται με μεγάλες ποινικές υποθέσεις και πρώην βουλευτή. Ο φυλακισμένος ισχυρίζεται πως αυτός ο άνθρωπος  έστησε τη δολοφονία» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος.

Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» γνωρίζει φυσικά το όνομα του δικηγόρου και πρώην βουλευτή αλλά δεν μπορεί να το δημοσιοποιήσει καθώς ακόμη δεν έχουμε στα χέρια μας την απολογία του και δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν τον έχει κατονομάσει και γραπτώς.  Επικοινωνήσαμε με τον πρώην βουλευτή και νυν ποινικολόγο και μας είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Τα παιχνίδια που παίζονται μέσα από τις φυλακές είναι πολλά και δεν ξέρουμε που πάει το πράγμα με τη δολοφονία της εφοριακού και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» παρακολουθεί την υπόθεση στενά και θα σας κρατάει ενήμερους.

EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη (;)» Τι υποστηρίζει τώρα ο δράστης και γιατί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr