ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! Πρώην ακτιβίστρια των FEMEN: ”Καλύπταμε παιδόφιλους”

Ήταν η πρωτοπόρος της μοντέρνας δύναμης των κοριτσιών, υπεύθυνη για αμέτρητες τόπλες διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών.

Αλλά τώρα, η Sara Fernanda Giromin έχει κάνει ένα γύρισμα κηρύσσοντας τον πόλεμο στα ιδεώδη για τα οποία κάποτε τόσο περήφανα απογύμνωνε τα στήθη της περιγράφοντας το φεμινιστικό κίνημα ως “εντελώς τοξικό περιβάλλον, γεμάτο με κουτσομπολιά, ίντριγκες, ταπεινώσεις και διώξεις”.
Παρουσιάζοντας τον εαυτό της στον κόσμο το 2012 κάτω από το ψευδώνυμο Sara Winter, η κα Giromin ήταν το ιδρυτικό πρόσωπο των Femen στη Βραζιλία, θυγατρική του κινήματος Femen.
Αλλά μόλις τρία χρόνια αργότερα, η Giromin επικρίνει το φεμινισμό και την άμβλωση, λέγοντας ότι «προωθεί την καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και όλες τις ηθικές αξίες της κοινωνίας».

“Το φεμινιστικό κίνημα μπορεί να βλάψει τις γυναίκες με έναν μη αναστρέψιμο τρόπο,” είπε στοguiame.com, κατηγορώντας το για «ενθάρρυνση ασυδοσίας», «έλεγχο γεννήσεων» και «εκτρώσεις».

Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο, ”Ζητώ από τους Χριστιανούς συγχώρεση για τη φεμινιστική διαμαρτυρία”, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους χριστιανούς για την προσβλητική συμπεριφορά της και εξέφρασε την αποστροφή της για μια επίδειξη των Femen τον Ιανουάριο του 2014, όταν πήρε μέρος σε ένα ομοφυλοφυλικό φιλί με μια άλλη τόπλες γυναίκα μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας της Candelária στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

“Το να ζητάς συγχώρεση δεν είναι σίγουρα εύκολο πράγμα να το κάνεις”, είπε η κα Giromin.

“Πήγαμε πολύ μακριά και καταλήξαμε να προσβάλλουμε πολλούς θρήσκους και μη-θρήσκους ανθρώπους.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευπρόσδεκτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι θρήσκοι άνθρωποι παίρνουν την “συγχώρεση” στα σοβαρά. Αυτή είναι μια εμπειρία μάθησης για όλους όσους επικρίνουν τους χριστιανούς.

”Ευχαριστώ όλους τους Χριστιανούς που με στήριξαν και μου έδωσαν χώρο για να διαδώσω τα νέα οράματα μου. Ο Θεός να ευλογεί.”

Επιπλέον, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο ”Σκύλα, Όχι! Επτά φορές προδόθηκα από τον φεμινισμό” (Bitch, No! Seven Times I Was Betrayed by Feminism), περιγράφοντας την κακοποίησή της στα χέρια των άλλων φεμινιστριών.

Στο βιβλίο, περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο που είχε πιεστεί από συναδέλφισσες φεμινίστριες να παίρνει ναρκωτικά και να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις με ξένους, και ισχυρίζεται ακόμη ότι κακοποιήθηκε από μια λεσβία. Ένιωσε πιεσμένη να συμμετάσχει στην αμφιφυλοφιλία διότι έτσι θα μπορούσε να λάβει «μέγιστο σεβασμό» από την ομάδα.

«Οι λεσβίες και οι αμφιφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ μεγαλύτερη φωνή και σεβασμό μέσα στο κίνημα, έτσι στην αναζήτηση για αναγνώριση του αγώνα μου, με κάθε μέρα που περνούσε,αποδομούσα την ετεροφυλοφιλία μου υποκαθιστώντας την με μια τεχνητή αμφιφυλοφιλία», είπε.

Ένα ποσοστό των εσόδων από το βιβλίο θα δοθεί σε σκοπούς υπέρ της ζωής.

Ενδείξεις για την αναστροφή της κας Giromin ξεκίνησαν επιφανειακά τον Οκτώβριο, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όταν είπε λεπτομερώς ότι μετάνιωσε για την έκτρωση στο πρώτο της παιδί. Η γέννηση του δεύτερου της, είπε, είχε αλλάξει το μυαλό της για το δικαίωμα επιλογής.

 

“Χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας μετά τη γέννηση του μωρού μου και η ζωή μου έχει πάρει ένα νέο νόημα. Γράφω αυτό, ενώ κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά μου. Είναι η μεγαλύτερη αίσθηση στον κόσμο.”

“Παρακαλώ, γυναίκες που είστε απεγνωσμένες για έκτρωση, σκεφτείτε το προσεκτικά. Λυπάμαι πολύ που το έκανα. Δεν θέλω το ίδιο πράγμα για σας.”

Καθώς ο χρόνος προχώρησε, το ίδιο έκανε και η στάση της, και τελικά απέρριψε την αμφιφυλόφιλη κατάσταση.

Αν και άφησε την ομάδα Femen το 2013, την οποία καταγγέλλει ως μια «επιχείρηση», η κα Giromin συνέχισε την ακτιβιστιτική διαδρομή με την Bastardxs, μια φεμινιστική ομάδα, που περιλαμβάνει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες.

Αλλά τώρα απορρίπτει τον φεμινισμό σε όλες τις μορφές του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αίρεση» που ξεγελά τις γυναίκες και τιςς χρησιμοποιεί ως απλά αντικείμενα, ενώ αντίθετα προωθεί τον λεσβιασμό και την παιδεραστία.

«Για την φεμινιστική αίρεση οι γυναίκες δεν είναι η έμπνευση, είναι πρωταρχικό θέμα στη χειρότερη έννοια του όρου. Είναι βολικά αντικείμενα χρήσιμα για τον σκοπό της πυροδότησης μίσους εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, μίσος εναντίον των ανδρών, μίσος ενάντια στην ομορφιά των γυναικών, μίσος ενάντια στην ισορροπία των οικογενειών.

“Αυτό είναι ο φεμινισμός, και μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι έτσι επειδή ήμουν στο εσωτερικό!

«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να συγκαλύπτει παιδόφιλους.

«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να καταδιώκει γυναίκες … Είμαι μάρτυρας στο γεγονός ότι σήμερα στο φεμινιστικό κίνημα οι γυναίκες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά χρησιμεύουν ως καύσιμο για τις πυρκαγιές του μίσους που η φεμινιστική αίρεση δεν μπορεί να επιτρέψει να πεθάνει.”

Η κ Giromin έχει συνεργαστεί με την χριστιανή ψυχολόγο Marisa Lobo για να δώσουν ομιλίες που εστιάζουν στον αντιφεμινισμό και την ιδεολογία των φύλων.

“Έφυγα από την οργάνωση της οποίας για τέσσερα χρόνια ήμουν ένας από τους κύριους χαρακτήρες στη Βραζιλία, και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο!

“Το αποτέλεσμα; Σήμερα είμαι πολύ πιο χαρούμενη και είμαι σε θέση να βοηθήσω περισσότερο τις γυναίκες.”

sarawinter_abre-artsy

offtherecord.net.gr

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr