Σάλος με μοντέλο που ισχυρίζεται πως είχε σχέση με τον Γούντι Αλεν- «Είχαμε συνευρέσεις και με την Μία Φάροου» (φωτο)

Σάλος έχει προκληθεί για ακόμη μία φορά με την προσωπική ζωή του Γούντι Άλεν, καθώς τώρα ένα μοντέλο αποκάλυψε πως είχε σχέση μαζί του όταν ήταν ανήλικη, δηλαδή 16 ετών.

Ο λόγος για το μοντέλο Μπάμπι Κριστίνα Ενγκελχαρντ, η οποία στην ηλικία των 16 ετών πλησίασε τον Γούντι Αλεν στη Νέα Υόρκη και του έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της.

Αυτό οδήγησε σε μια σχέση οκτώ ετών με τον σκηνοθέτη όπως ισχυρίζεται σήμερα το μοντέλο.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η Μπάμπι σε ηλικία 41 ετών μιλώντας στο περιοδικό The Hollywood Reporter και λέγοντας ότι πλέον έχει ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τη σχέση τους.

Αν και ο Allen δεν ζήτησε να μάθει ποτέ την ηλικία της, του είχε δηλώσει ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο γυμνάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Αυτό που με έκανε να μιλήσω είναι ότι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω μια προοπτική», δήλωσε η Ενγκελχαρντ . «Δεν θέλω να του επιτεθώ και δεν το κάνω για να τον μειώσω. Μιλώ για την ιστορία αγάπης μου. Αυτό που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω», λέει.

Η Ενγκελχαρντ αποκάλυψε και λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση που υποστηρίζει πως είχαν, λέγοντας πως αυτά τα 8 χρόνια αυτή και ο Γούντι Αλεν συναντήθηκαν μόνο στο διαμέρισμά του και ποτέ δεν μίλησαν για το έργο του.

Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, λέει ότι ο Αλεν άρχισε να φέρνει στο σπίτι δύο «όμορφες, νεαρές κυρίες» για ερωτικά τρίγωνα.

Μάλιστα, 4 χρόνια μετά την αρχή την σχέση τους ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να γνωρίσει το μοντέλο και στην σύντροφό του και ηθοποιό Μία Φάροου.

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε επίσης πως συμμετείχε σε ερωτικές συνευρέσεις με τον Γούντι Αλεν  και την Μία Φάροου, επειδή φοβόταν πως αν δεν το έκανε κινδύνευε να τον χάσει.

 Πάντως, σύμφωνα με την Μπάμπι όταν η σχέση τους τελείωσε , 8 χρόνια μετά, αισθάνθηκε πως ήταν ένα παιχνίδι του Allen.

Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του δεν έχει ακόμη σχολιάσει το δημοσίευμα και τα όσα λέει η φερόμενη ως πρώην ερωμένη του.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr