Ρωσία: Αντί για υγρό υαλοκαθαριστήρων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει… ουίσκι (φώτο)

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Ρώσος αστυνομικός χρησιμοποιεί γνωστή μάρκα whiskey για να καθαρίσει το παρμπρίζ του! Γίνεται viral και… απολύεται!

Ένας αστυνομικός από τη πόλη Novosibirsk της Νότιας Σιβηρίας χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι από το Bourbon ως υγρό υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή… μπορεί.

Ο λόγος πίσω από την κίνηση αυτή ήταν πολύ απλός: Το έκανε γιατί μπορούσε! Βέβαια δεν υπολόγισε πως η… πλάκα αυτή θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. «Σιγά μην ασχοληθούν μαζί μας» ήταν σίγουρα αυτό που ειπώθηκε και ο ένστολος αστυνομικός της τροχαίας προχώρησε στην ενέργεια/πλάκα αυτή.

Βέβαια όταν το «κατόρθωμά» του έγινε γνωστό, πήρε τόση έκταση και το πρακτορείο ειδήσεων TASS στην Ρωσία αναφέρει ότι η υπηρεσία τον έβαλε αρχικά σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας και τελικά έκρινε ένοχο για «αδίκημα που προσβάλει την τιμή ενός αξιωματικού εν ώρα υπηρεσίας», σύμφωνα με τους Times της Μόσχας.

Να χρησιμοποιείτε το whiskey ως υγρό των υαλοκαθαριστήρων για το παρμπρίζ, μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι προβλεπόμενο να το κάνετε αν είστε αστυνομικός της τροχαίας. Ο αστυνομικός ακούγεται να λέει στο βίντεο, πως μπορεί να αντέξει το οικονομικό κόστος και να σπαταλήσει το ουίσκι γιατί: «Εργάζομαι στην τροχαία» και αυτό ερμηνεύτηκε ως: Έχω λεφτά γιατί με δωροδοκούν.

«Ήθελα να το κρατήσω για την Πρωτοχρονιάς, αλλά η δουλειά είναι πιο σημαντική» λέει ο αστυνομικός στον συνάδελφο και ξεκινούν για περιπολία.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr