Π.Πολάκης για επίθεση στο σπίτι του: «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω – Αυτά προς απάντησή μου στο τσογλανάκι που στείλατε»

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Στο «παρακράτος» και στο «τσογλανάκι» που πέταξε τη μολότοφ στο σπίτι του στο Μοσχάτο τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου «βλέπει» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τους υπεύθυνους της επίθεσης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χρησιμοποιώντας το γνωστό «μάγκικο» ύφος και γλώσσα, ο υπουργός απευθύνεται «προς παρακράτος ενταύθα», όπως χαρακτηριστικά γράφει, και αποδίδει τη μολότοφ στην επιτυχία της εκδήλωσης που είχε το προηγούμενο βράδυ στα Σφακιά, την ιδιαίτερη πατρίδα του και στα σκάνδαλα που -υποτίθεται πως- έχει αποκαλύψει.

«ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ», γράφει με κεφαλαία γράμματα και δηλώνει πως αυτή είναι η απάντησή του στο «τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί».

Τέλος ο υπουργός καταλήγει διαβεβαιώνοντας τους φίλους του πως «ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα….
1) Το ξερω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακια και οι ανακοινώσεις που καναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξερω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατι φτάνει -επιτέλους και παρά όλα οςα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που εχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .
3) Ειςτε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα …ως απαντηση σε σας και στο τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

 

 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr