Προβοκατόρικη επίθεση που υπηρετεί σκοπιμότητες λέει η συμβολαιογράφος για το "ντου" του Ρουβίκωνα στο γραφείο της

Απάντηση για την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφείο της στα Εξάρχεια εξέδωσε η συμβολαιογράφος Αθηνών Θηρεσίας Δάλλα – Πολυζώη, καταγγέλλοντάς την ως “προβοκατόρικη”.

“Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών”, αναφέρει η ανακοίνωση της συμβολαιογράφου και συνεχίζει:

“Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας.”

Ακόμη προστίθεται: “Είναι γνωστό επίσης ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου”.

“Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Δάλλα-Πολυζώη.

συμβολαιογραφείο
πλειστηριασμοί
Ρουβίκωνας

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr