Πουλάει την έπαυλη του στο Σικάγο ο Μ. Τζόρνταν!

Την έπαυλη του στο Σικάγο πουλάει ο Μάικλ Τζόρνταν, με την τιμή του ακινήτου να ξεκινάει στα 14,9 εκατομμύρια δολάρια, η μισή (29 εκατ.) από την αρχική τιμή της. 

Ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει αρκετά ακίνητα και ένα από αυτά είναι η διάσημη έπαυλη του στο Σικάγο, η οποία διατίθεται προς πώληση από το 2012. 

Σίγουρα ο Μάικλ Τζόρνταν είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς το ντοκιμαντέρ του ESPN “The Last Dance” έλαβε μεγάλη δημοσιότητα, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η πώληση του ακινήτου επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων ανθρώπων.

Η κατοικία βρίσκεται στο Highland’s Park της πολιτείας του Ιλινόις. Σύμφωνα με πληροφορίες επέλεξε την συγκεκριμένη τοποθεσία γιατί του πρόσφερε ιδιωτικότητα, αλλά και για το γεγονός ότι βρισκόταν κοντά στις εγκαταστάσεις που έκανε προπόνηση. Το ακίνητο έχει μέγεθος 5.200 τετραγωνικά μέτρα και υπάρχουν αρκετές αναφορές στον ιδιοκτήτη του, όπως το νούμερο “23” στις πύλες εισόδου, αλλά και τα λογότυπα Air Jordan που είναι διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της ιδιοκτησίας.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο περίπου 29 στρεμμάτων και στο εξωτερικό του διαθέτει αειθαλή δέντρα, μια κυκλική πισίνα, γήπεδο του γκολφ, μια λίμνη με ψάρια και πολλά άλλα. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 15 μπάνια, γκαράζ για 14 αυτοκίνητα, γήπεδο μπάσκετ κανονικού μεγέθους, playroom, cigar room, κελάρι κρασιών και γυμναστήριο.

Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι του Τζόρνταν στο βίντεο παρακάτω:

Πηγή άρθρου: Pronews.gr