«Πηδιόσανταν» σαν τα ζώα στο μπαλκόνι. Ετεροφυλικό σεξ και σπρώχνοντας άντρας την γυναίκα; Ενημερώστε τον ανέραστο Τζανακόπουλο. Τι ανωμαλία Θεέ μου…Να μηνυθουν για ρατσισμό

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν.

Αναστάτωση επικρατεί στο στερέωμα των πηδηχταράδων ομοφυλόφιλων, με την απαράδεκτη πράγματι εικόνα, ζευγαριού που έβγαζε τα μάτια του και όχι μόνον σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μονακό.

Αυτή η… ανώμαλη εικόνα από πάσης πλευράς, την ώρα που η Ελλάδα έχει γεμίσει πούστηδες και αδερφάτα και δεν μπορούν οι στρέιτ να πουν το όνομα τους, πηγαίνοντας κυριολεκτικά τοίχο-τοίχο μήπως τους παλουκοσφηνιάσει καμιά αδερφή που θα πεταχτεί εν μέσω του πλήθους, έχει φθάσει ήδη στο Μαξίμου και το βίντεο βρίσκεται στα χέρια Τζανακόπουλου και Καρανίκα.

Μόλις το είδαν, έπαθαν σοκ. «Ντροπή», αναφώνησαν και ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

«Μα είναι δυνατόν να πηδιούνται, άντρας με γυναίκα, με κίνδυνο να κάνουν και κανένα παιδί;», αναφώνησε ο αγράμματος Καρανίκας, τραβώντας μια τζούρα από την φαρμακευτική φούντα Ηλείας, ενώ ο δυσλεκτικός Τζανακόπουλος, κούνησε το κεφάλι με άφθονη λύπη. «Θα τους μηνύσω για ανωμαλία¨, είπε και έκλεισε την πόρτα πίσω του.

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr