Περίπτερο πουλούσε τσίχλες με… ναρκωτικά – Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή

Περιπτεράς στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη από την αστυνομία γιατί μαζί με τα περιοδικά, τα τσιγάρα και τις κονκάρδες πουλούσε ναρκωτικά!

Οι χρήστες αγόραζαν ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας συνθηματικές λέξεις. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο περιπτεράς στο κέντρο της Αθήνας πωλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα περιοδικά, εφημερίδες και μαζί έδινε φακελάκια με ινδική κάνναβη.

Μόνο που κάποια στιγμή οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς οι καλύτεροι πελάτες του ήταν χρήστες ναρκωτικών. Οι τελευταίοι αποκάλυψαν τις συνθηματικές λέξεις που χρησιμοποιούνται στην πιάτσα. Όπως είπαν, «άμα πεις οποιοδήποτε πακέτο τσιγάρα απλά να είναι κόκκινο και μαλακό, παίρνεις πρέζα». 
Όλα αυτά κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών, που άρχισαν την παρακολούθηση. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν ποσότητες ναρκωτικών σε εξωτερικούς χώρους του περιπτέρου και συνέλαβαν τέσσερα άτομα.

Στην κατοχή τους, καθώς και στον χώρο του περιπτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 52 γραμμαρίων, 755 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι έλεγχοι των αστυνομικών έχουν αυξηθεί στην περιοχή του κέντρου, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα. 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr