ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Μια σοβαρότατη καταγγελία από άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, την οποία αποκρύπτουν συστηματικά τα Ελληνικά ΜΜΕ και η Κυβέρνηση.

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή 10 Μαίου πολύ νωρίς το πρωί όταν από την τουρκική πλευρά έπεσαν πυροβολισμοί προς την ελληνική.

Διαβάστε τι συνέβη σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα – αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

‘Κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής και ώρα 06:45 το πρωί η τούρκικη Στρατοχοροφυλακή που έχει εγκατασταθεί στις όχθες του ποταμού Έβρου, στα Μαράσια, άνοιξε πύρ στον αέρα με δύο ριπές των 3 και 4 κανονικών φυσιγγίων, άμεσα απαντήθηκαν πυρά στον αέρα απο την ελληνική στρατιωτική ενέδρα. Οι Τούρκοι κομάντος ανταπέδωσαν ξανά με 2 ριπές οι οποίες απαντήθηκαν από την ελληνική πλευρά.”

Δείτε και την φωτογραφία που λάβαμε από το ακριβές σημείο του θερμού αυτού επεισοδίου:

evros_teliko

Τα Μαράσια είναι ίσως το ανατολικότερο άκρο της ελληνικής μεθοριακής γραμμής στον Έβρο και δοκιμάστηκε ιδιαίτερα κατά την πρόσφατη κρίση στην περιοχή.

Δείτε που ακριβώς βρίσκονται:

marasia

Το ΥΠΕΘΑ θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ή μήπως θα σκοτωθεί κανένας και θα το μάθουμε μετά;

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr