Ο πρώην αντιδήμαρχος της Γλυφάδας δρ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος της πόλης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας εξήγγειλε σε ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, δρ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Μια εκδήλωση με έντονο εθνικό χρώμα, καθώς προέτρεψε με κάθε μέσο τους Γλυφαδιώτες να μεταβούν την Κυριακή στο Σύνταγμα στο μεγάλο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Μακεδονίας και ζήτησε να τεθούν τα μέσα συγκοινωνίας του δήμου στην διάθεση των δημοτών για να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, από πολίτες της Γλυφάδας ο δρ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος, κατέθεσε προς τους δημότες της πόλης το σχέδιό του για την διακυβέρνηση της Γλυφάδας τα επόμενα 4 χρόνια.

– Ενα σχέδιο που προβλέπει την μετατροπή του δήμου σε ένα σύγχρονο ναυτιλιακό-επενδυτικό κέντρο,

-Την ανάπτυξη ενός προγράμματος παροχής ασφάλειας σε έναν δήμο που η εγκληματικότητα καλπάζει

-Δεσμεύθηκε ότι «Θα πράξει ότι χρειάζεται» για να απομακρυνθούν οι σιδηροτροχιές του τραμ που διαιρούν την πόλη «στα δύο» και θα μεταφερθούν στο παραλιακό μέτωπο. «Είναι ζήτημα ασφάλειας για τα παιδιά μας και ζήτημα επιβίωσης των μικρών επιχειρήσεων που χωρίζονται από το τείχος του τραμ. Κανένας άλλος δήμος από τον οποίο περνάει το τραμ δεν έχει επιτρέψει να περάσει μέσα από το εμπορικό του κεντρο» σημείωσε ο δρ. Σ.Θεοδοσόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Γλυφάδας περιγράφοντας την δέσμη μέτρων που δεσμεύεται να εφαρμόσει η παράταξη «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα», ανέφερε συγκεκριμένα:

– Την  αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα καταστήσουν το δήμο ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης

– Την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για την μείωση της ανεργίας στο δήμο Γλυφάδας

– Την έναρξη εκστρατείας κατά της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

– Την δημιουργία αποτελεσματικού δικτύου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών από τον δήμο και την ενίσχυση του όποιου υπάρχοντος μηχανισμού

– Την ενίσχυση της διαφανούς, χρηστής και αποτελεσματικής διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας και των οικονομικών του δήμου

–  Την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των δημοτών

– Την στήριξη των δημοτών που έχουν ανάγκη

– Την δημιουργία ελεγκτικού μηχανισμού των οικονομικών του δήμου από ανεξάρτητη επιτροπή οικονομικών εμπειρογνωμόνων

– Την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας με την κατάρτιση σύγχρονου και βιώσιμου μοντέλου οικολογικής ανάπτυξης

– Την ανάληψη της διαχείρισης των χώρων ελλιμενισμού ιδιωτικών σκαφών (μαρίνες) προκειμένου να εκσυγχονιστούν και να αναβαθμιστούν

– Την κατασκευή δύο μεγάλων υπόγειων χώρων στάθμευσης προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική δραστηριότητα εμπορικών περιοχών του δήμου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και δήλωσαν την στήριξή τους στον δρ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος, πολλοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν αποστασιοποιηθεί από την δημοτική αρχή του νυν δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, όπως και ο πρώην δήμαρχος Στέλιος Λανδράκης.

Ο Στέλιος Λανδράκης στον σύντομο χαιρετισμό του, έθεσε θέμα διασπάθισης εκατομμυρίων ευρώ από τη νυν δημοτική αρχή, μη απόδοσης λογαριασμού για δημοτικά έργα εκατομμυρίων ευρώ και έκανε αναφορά σε 102 πλαστογραφημένες αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων για τις οποίες έχουν κατατεθεί σχετικές μηνύσεις κατά του Γ.Παπανικολάου.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr