Ο Κ.Βελόπουλος διαψεύδει με βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ τα fake news φιλοκυβερνητικών ιστοσελίδων για το πτυχίο του

Βεβαίωση του ελληνικού κρατικού Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) για την φοίτηση και απόκτηση πτυχίου, έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, διαψεύδοντας πανηγυρικά τα δημοσιεύματα μερίδας του φιλοκυβερνητικού ηλεκτρονικού Τύπου ότι δήθεν «δεν είχε πανεπιστημιακό πτυχίο».

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πτυχιούχος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στην επιστήμη του Ελληνικού Πολιτισμού, πτυχίο ισότιμο με το ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αντίστοιχο με αυτό που έχουν στην ίδια επιστήμη πολλοί βουλευτές της ΝΔ (Θ.Ρουσσόπουλος, Γ.Ανδριανός κλπ).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σύμφωνα με πληροφορίες αποστέλλει εξώδικο με την οποία ζητεί να ανακληθούν τα fake news, αλλιώς θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί ενδίκως την τιμή και την υπόληψή του.

Ο ίδιος με tweet του απάντησε τα εξής:

«Στην αρχή είπαν ότι ο @velopky δεν έχει πτυχία, μετά είπαν ότι δεν είναι πτυχίο του Πανεπιστημίου Κύπρου (ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο ο ίδιος), αργότερα είπαν δεν είναι αναγνωρισμένο! Όλα τα ΜΜΕ αφού”μένουν ασφαλή”με τα εκατομμύρια ευρώ, απλά ανταπέδωσαν το “δώρο”! ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ!».

 

 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr