Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτει παρασκήνια του Survivor που δεν είδαμε

Υπήρχαν πράγματα από την καθημερινότητα του στο νησί του Αγίου Δομίνικου που δεν είδαμε ποτέ στο τηλεοπτικό Survivor; Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μιλά  σε γνωστό…
περιοδικό για τα επαγγελματικά του σχέδια μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκαλύπτει παρασκήνια του Survivor που δεν είδαμε ποτέ.

Τι δεν είδαμε από την καθημερινότητα του στο Survivor;

Το ότι μαγείρευα, ότι τα πιτάκια τα έφτιαχνα εγώ με τον Σπαλιάρα, το ημερολόγιο που κρατούσα. Όλα αυτά έγιναν για κάποιο λόγο, κάτι θέλησαν να κάνουν, τώρα το τι και πως…».

Δεν το φανταζόσουν ότι μπορεί να συμβεί και αυτό;

Μου είχε μιλήσει η αδελφή μου για το μοντάζ, που ξέρειεπειδή είναι ηθοποιός. Μου είχε πει να είμαι προσεχτικός, αλλά εγώ έκανα το αντίθετο. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Είμαι πολύ δίκαιος, πολύ αληθινός και δεν μπορώ να κρυφτώ. Αν κάποιος δεν μου αρέσει, θα του το πω, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες. Αυτό έκανα και στο παιχνίδι, ήμουν ο εαυτός μου και πιστεύω ότι βγήκα κερδισμένος.

Πιστεύεις ότι το μοντάζ στάθηκε αφορμή για να παρεξηγηθούν κάποιοι άνθρωποι; Δόθηκε μια άλλη εικόνα τους από αυτήν που είχαν πραγματικά;

Δεν είναι ότι δόθηκε κάποια άλλη εικόνα, δεν έδειξαν την άλλη τους πλευρά και ο κόσμος τους έκρινε μονόπλευρα.

Πες μας κάποιο παρασκήνιο από το Survivor που δεν είδαμε.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές μου ήταν όταν είχα πάθει μια μόλυνση στο πόδι μου και πήγα να μου το καθαρίσει ο γιατρός. Μου είχε δώσει ένα ξυλάκι να δαγκώνω για να μη σφίγγομαι πολύ η Ελισάβετ, που είχε έρθει μαζί μου, μου κράταγε το χέρι κι έκλαιγε. Ήταν πολύ παράξενο το συναίσθημα να έχεις κάποιον δίπλα σου, που δεν είναι φίλος σου χρόνια και να πονάει με τον πόνο σου.

Πηγή

Πηγή άρθρου: tro-ma-ktiko.blogspot.gr