Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί: «Θα σταματήσω το Brexit με… τηλεπάθεια» (φώτο)

Να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια δεσμεύεται ο μάγος Γιούρι Γκέλερ.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός μάγος, ο οποίος έχει λυγίσει στο παρελθόν κουτάλια και με τον Αλέξη Τσίπρα, έστειλε ανοιχτή επιστολή στην Τερέζα Μέι, λέγοντάς της πως δεν θα την αφήσει να οδηγήσει τον Βρετανικό λαό εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λέγοντας στην επιστολή του πως ένιωσε πολύ δυνατά όλη αυτή την ενέργεια των Βρετανών που αντιδρούν στο Brexit, ο Γιούρι Γκέλερ είπε στην Πρωθυπουργό της Βρετανίας πως την αγαπά αλλά δεν θα την αφήσει να κάνει κάτι τέτοιο στην χώρα όπου αγαπήθηκε και έγινε διάσημος για τα μαγικά του.

«Οσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω μέσω τηλεπάθειας από το να κάνεις τέτοιο πράγμα στην Βρετανία και πίστεψε με είναι ικανός να το κάνω. Πριν πάρω αυτό το δραστικό μέτρο όμως σου κάνω έκκληση να σταματήσεις αυτή την διαδικασία όσο ακόμη μπορείς», έγραψε στην επιστολή του ο Γιούρι Γκέλερ.

Στο τέλος της επιστολής του, ο Γιούρι Γκέλερ σημειώνει πως πρόβλεψε την νίκη της Τερέζα Μέι, τρία χρόνια πριν εκλεχθεί πρωθυπουργός, ενώ παλιότερα είχε κάνει και σε εκείνη το τέχνασμα με τα κουτάλια.

 

 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr