Οι "άριστοι" της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητούν να περάσουν όσοι αντέγραψαν σε εξεταστική

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πατρών όταν τμήμα του εν λόγω Πανεπιστημίου αποφάσισε να “κόψει” όσους φοιτητές πιάστηκαν στα πράσσα να αντιγράφουν στο μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα» κατά την τελευταία εξεταστική. 

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της παράταξης χαρακτήρισαν την απόφαση του πανεπιστημιακού ιδρύματος «πρωτόγνωρη» (;) και ζητούν επιτακτικά να αρθεί η απόφαση και να δοθεί η δυνατότητα στους αδιάβαστους να συμμετέχουν στην επαναληπτική εξεταστική.

Σίγουρα αποκλίνουν από την λογική της αριστείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έχει χρησιμοποιεί και αυτός σκονάκι. Εννοούμε εκείνο το σκονάκι που είχε δώσει στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, υπαγορεύοντας στα κρυφά τι θα τον ρωτήσει.

Όχι και τόσο κρυφά βέβαια, καθώς ο επιτηρητής στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο φακός και η γελοιοποίηση ήταν πανελλαδικής εμβέλειας από τον σταθμό της Γκάτζας

Ενάντια στην εντατικοποίηση και την πειθάρχιση λοιπόν οι φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Σε λίγο θα φωνάζουν “λευκές, λευκές οι εξεταστικές”.

Και το κακό εδώ που τα λέμε, δεν είναι τόσο κάτι από τα παραπάνω. Νεολαία και κόμμα μπορει να διαφωνούν. Οι μεν με τα σκονάκια, οι δε με την αριστεία. Όπου ψαρέψει ακροατήριο ο καθένας. Επιτρέπεται ακόμα και αυτή η σφοδρή εσωτερική διαπάλη ιδεών ακόμα και στη ΝΔ που παλεύει να μετατραπεί  από την Βόλβη “από κομμά αρχηγικό σε κόμμα αρχών“. 

Το κακό είναι, μην βγει ο Μητσοτάκης και περάσει από αξιολόγηση τους καθηγητές που διέγραψαν τους φοιτητές και τους απόλυση. 

*Κεντρική Φωτογραφία από την Εφημερίδα Παραπολιτικά: Ο γραμματέας της ΔΑΠ Πανεπιστημίων, Μένιος Κορομηλάς

Σιγά μας βλέπουν

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Tweet

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr