Οικογενειακή τραγωδία στη Σπάρτη: Κρεμάστηκε πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Πολοβίτσα της Σπάρτης. Ένας 71χρονος επιχειρηματίας έθεσε τέλος στη ζωή του και πέντε ημέρες μετά ο 42χρονος γιος του, βρέθηκε απαγχονισμένος. Και οι δύο άφησαν πίσω τους ιδιόχειρα σημειώματα που εξηγούν τους λόγους της πράξης τους.

Όπως αναφέρει το lakonikos.gr το μεσημέρι της Παρασκευής 5/10 έδωσε τέλος στη ζωή του ο 42χρονος γιος (Ι.Χ.) του αυτόχειρα επιχειρηματία, καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του στο χωριό Πολοβίτσα Δ. Σπάρτης. Μόλις την περασμένη Τρίτη 2/10 είχε πραγματοποιηθεί η ταφή του 71χρονου πατέρα στο κοιμητήριο της Πολοβίτσας. Κατά τις πληροφορίες βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του. Στο κείμενο που άφησε, ο 42χρονος -πατέρας τεσσάρων παιδιών- φαίνεται να περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη.

Ανάλογο σημείωμα φαίνεται ότι είχε αφήσει και ο 71χρονος πατέρας του πριν από τον θάνατό του.

Οι ραγδαίες -όσο και τραγικές- εξελίξεις προκαλούν αίσθηση γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, τη στιγμή που η φημολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για ένα μυστικό που «βάραινε» τη συνείδηση του πατέρα και την αποκάλυψή του δεν άντεξε ο γιος.

 

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr