Νικολέττα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης: Οι εφιαλτικές νύχτες, οι απίστευτοι καυγάδες και το δράμα του ζευγαριού!

Ποιο είναι το δράμα που βίωναν το τελευταίο χρόνο η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης και ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισαν;

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά ο χωρισμός της ηθοποιού από τον δικηγόρο μετά από 7 χρόνια γάμου! Κανείς δεν το περίμενε καθώς οι δυο τους ναι μεν είχαν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά τους, όμως, στις εμφανίσεις τους και στα social media έδειχναν τρελά ερωτευμένοι!

Ένας δύσκολος χρόνος

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες, έντονοι όμως καυγάδες που κρατούσαν μέρες! Τον τελευταίο, δε, χρόνο τα πράγματα χειροτέρεψαν… Αρκετές νύχτες ο δικηγόρος έμενε εκτός σπιτιού, για να κρατά απόσταση με την ηθοποιό μέχρι να ξεθυμάνουν τα νεύρα τους… Έκαναν αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους όμως όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν!

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κοιμόταν χωριστά. Μπορεί να βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι αλλά εκείνος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κι εκείνη σε άλλο… Εδώ και δυο μήνες δεν είναι πια μαζί… Η Νικολέττα έχει φύγει ήδη από το σπίτι στο οποία πέρασε 7 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Φώτου, στα βόρεια προάστια!

“Κανείς από τους δυο δεν είναι καλά όμως είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ προσπάθεια! Δεν γινόταν τίποτα για να σωθεί, δεν μπορούσε να σωθεί όλο αυτό. Ήταν ψυχοφθόρο και για τους δυο”  αποκάλυψε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!

Πηγή: youweekly.gr

Πηγή άρθρου: Pronews.gr