Νέο «χτύπημα» Χατσερίντι: «Γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο ουκρανικό Tribuna και μίλησε για τα προβλήματα που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, λόγω συγκεκριμένης ενέργειας του στο ματς με την Σπαρτάκ στην Μόσχα, ο Εβγέν Χατσερίντι αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Μίλησε για την απουσία ελληνικού διαβατηρίου, θεωρώντας πως για το λόγο αυτό δεν μπαίνει στην αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά ορισμένες φορές, αλλά και την επιθυμία του να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία, όχι, δεν είμαι Έλληνας. Έχω ένα επίθετο που είναι ελληνικό, ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Πιστεύουν εκεί ότι είμαι Έλληνας, με λένε “Χάτσε”. Ίσως δεν σκέφτονται, δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι καθόλου Έλληνας.

Όλοι στην ομάδα μιλάνε αγγλικά εκτός από εμένα, αλλά είμαι σε διαδικασία εκμάθησης, κάνω μαθήματα 3-4 φορές την εβδομάδα. Η ομάδα με δέχθηκε κανονικά, ο Εβγέν Σάκχοφ με βοήθησε πολύ και συνεχίζει να με βοηθάει.

Είναι κακό που δεν έχω ελληνικό διαβατήριο. Λόγω του ορίου, μερικές φορές δεν μπαίνω στην αποστολή. Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ; Θέλω να αγωνίζομαι. Τα πάντα μου ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω απλώς να παίξω περισσότερα ματς».

Πηγή: in.gr