Νέες συλλήψεις κωμωδία στην Εγνατία για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνεχίζονται οι «συλλήψεις» στη βόρεια Ελλάδα ατόμων που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες που μόνο ως κωμωδία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Αυτή τη φορά αστυνομικοί της αποκαλούμενης «Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης» συνέλαβαν δύο άτομα, αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται ότι μετέφεραν με επιβατικό όχημα επτά άλλους αλλοδαπούς χωρίς τα υποτιθέμενα «νομιμοποιητικά» έγγραφα.

Πρόκειται για ένα  26χρονο  και 20χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Το ότι οι 7 παράνομοι μετανάστες μπήκαν παράνομα στη χώρα, δεν απασχόλησε κανένα.

Το πρόβλημα είναι ότι μεταφέρονταν με ΙΧ!

 Εάν περπατούσαν απλώς στο δρόμο ή α;ν πήγαιναν με το ΚΤΕΛ ούτε καν που θα ασχολείτο κανένας μαζί τους.

Επειδή όμως μεταφέρονταν αυτό ήταν παράνομο!

Για αυτό και η «δικογραφία» για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Η προώθηση και η μεταφορά είναι το υποτιθέμενο  πρόβλημα. Το ότι ο Έβρος είναι ανοικτός και όποιος θέλει απλώς μπαίνει στη χώρα παράνομα, δεν απασχολεί, ούτε τη δικαιοσύνη ούτε και στην αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε από την… εξαντλητική αστυνομική έρευνα σε παράνομοι μετανάστες εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, (το οποίο φυσικά δεν φυλάσσεται όπως και όλη η μεθόριος) καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα απλά θα πάνε στη Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ, γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ταυτόχρονα τους γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει αναγκαστική μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα με παράλληλη απαγόρευση να την εγκαταλείψουν γιατί θα είναι παράνομο!

Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

 

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: Pronews.gr