Μ.Σαλβίνι σε αριστερούς «αντάρτες» φιλομαφιόζους δημάρχους: «Θα μοιράσω τις βίλες των φίλων σας των μαφιόζων»!

«Ανταρσία» αριστερών φιλομαφιόζων δημάρχων μεγάλων ιταλικών πόλεων εναντίον του νέου μεταναστευτικού νόμου του Μ.Σαλβίνι θα αντιμετωπιστεί με διανομή βιλών από μαφιόζους στους πολίτες! 

Αυτό προειδοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Μ.Σαλβίνι ορισμένους ακροαριστερούς δημάρχους ιταλικών πόλεων που ήθελαν να ανοίξουν τις πύλες για να δεχθούν παράνομους μετανάστες, προκειμένου να πλουτίσουν να κυκλώματα λαθροδιακινητών, όπως κατήγγειλε ο ηγέτης της Λέγκα του Βορρά.

«Θέλεις να παρακούσεις; Δεν θα σου στείλω τον στρατό. Ερχομαι στο Παλέρμο και παραδώσω τις βίλες των φίλων σου με θέα στη θάλασσα στους πολίτες», απάντησε στον Σικελό δήμαρχο σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook.

Ο δήμαρχος του Παλέρμο, στενές σχέσεις με την ιταλική Μαφία, χαρακτήρισε το κείμενο «απάνθρωπο» και «εγκληματογόνο».

Ο ακροαριστερός δήμαρχος της σικελικής πρωτεύουσας, ο Λεολούκα Ορλάντο, εγκαινίασε την ανταρσία εξηγώντας σήμερα στο δημόσιο ραδιόφωνο πως «αναστέλλει την εφαρμογή του νόμου όσον αφορά τις αρμοδιότητες των κοινοτήτων».

«Είναι ένα απάνθρωπο κείμενο επειδή παραβιάζει τα δικαιώματα του ανθρώπου και εγκληματογόνο επειδή μετατρέπει σε παράνομους πρόσωπα που βρίσκονται νομίμως στο έδαφός μας», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος τόλμησε να αμφισβήσει ιδιαίτερα το μέτρο που απαγορεύει να αποκτήσει δικαίωμα κατοικίας πρόσωπο που διαθέτει άδεια παραμονής στην Ιταλία. και στερεί από τους δήμους τη δυνατότητα να εκδίδουν ταυτότητες ή να εγγράφουν ανθρώπους στην εθνική υπηρεσία υγείας — αυτό το τελευταίο είναι υποχρεωτικό για να έχουν πρόσβαση σε παροχές υγείας, όπως ο οικογενειακός γιατρός.

Σημειώνεται ότι στην Σικελία οι παραπάνω δραστηριότητες στέγασης και υγειονομικής περίθαλψης, ελέγχονται από την Μαφία!

Ταυτόχρονα, ο αριστερός δήμαρχος της Νάπολης απειλεί να ανοίξει το λιμάνι του στο πλοίο Sea Watch, το οποίο μεταφέρει τριάντα δυο μετανάστες.

Ο δήμαρχος της Νάπολης Λουίτζι Ντε Ματζίστρις δήλωσε πρόθυμος να ανοίξει το λιμάνι του στο πλοίο Sea Watch, το οποίο μεταφέρει 32 μετανάστες και δεν έχει λάβει άδεια ελλιμενισμού από καμία χώρα.

«Εύχομαι το πλοίο να πλησιάσει στο λιμάνι της Νάπολης, διότι, σε αντίθεση με τα όσα λέει η κυβέρνηση, εμείς θα οργανώσουμε επιχείρηση διάσωσης και θα επιτρέψουμε την είσοδό του», δήλωσε ο Ντε Ματζίστρις.

«Τα λιμάνια της χώρας είναι κλειστά. Δεχθήκαμε ήδη αρκετούς πρόσφυγες και πλουτίσαμε αρκετούς διακινητές», απάντησε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι

Πηγή άρθρου: Pronews.gr