ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! Σάλος στο Twitter με την Καινούργιου – Έκοψε στον αέρα τηλεθεάτρια που είπε ότι έχει κάνει άμβλωση

Χρόνος ανάγνωσης: 1

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν τηλεθεάτρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι έχει κάνει άμβλωση.

Η τηλεθεάτρια κάλεσε την εκπομπή της παρουσιάστριας προκειμένου να μοιραστεί τη δική της προσωπική ιστορία. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι έμεινε έγκυος από τον βίαιο σύντροφό της αλλά αποφάσισε να χωρίσει και να διακόψει την κύηση: «Κι εγώ ήμουν έγκυος από αυτόν και τι έκανα; Του έριξα μία κλωτσιά, έριξα και το παιδί και συνέχισα τη ζωή μου», εξήγησε.

Τότε η παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη, την διέκοψε στον αέρα λέγοντας: «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων που διαφημίστηκε στις αποβάθρες του Μετρό και αποσύρθηκε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον διαδικτυακό κόσμο που κατηγόρησε την Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων για αναχρονιστικές απόψεις.

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr