Μία… κατά συρροή λαθρεπιβάτις! Ηλικιωμένη ταξίδεψε οκτώ φορές με αεροπλάνο δίχως εισιτήριο και διαβατήριο!

Έχει διανοηθεί κανείς ότι μπορεί να ταξιδέψει από τη μία άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού στην άλλη, με αεροπλάνο, δίχως εισιτήριο και δίχως διαβατήριο; Σαφώς και όχι. Και όμως συνέβη και μάλιστα το κατάφερε μία ηλικιωμένη γυναίκα, «διασύροντας» τις -κατά τα άλλα- πανίσχυρες αρχές ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ταξίδεψε από το Σικάγο των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο, με πτήση της British Airways.Η Μέριλυν Χάρτμαν πέρασε στα… αρχεία ως «κατά συρροή λαθρεπιβάτις», καθώς φαίνεται να έχει βρει τρόπους να «σπάει» τα μέτρα ασφαλείας και ελέγχου τόσο των εταιρειών, όσο και των αρχών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο O’ Hare του Σικάγο, ταξιδεύοντας στο Χίθροου του Λονδίνου.

Οι δικαιολογίες που επιστρατεύθηκαν ήταν… απίθανες. Εκείνη που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση πάντως, ήταν η εκτίμηση ότι την… πήρε ο ύπνος και γι’ αυτό ξέφυγε από τον έλεγχο.

Ωστόσο, η Μέριλυν Χάρτμαν ομολόγησε ότι έχει ταξιδέψει οκτώ φορές χωρίς εισιτήριο και ότι αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής στον αέρα, απ’ ότι στο έδαφος.

Μετά την ομολογία της, οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανέλαβαν τις ευθύνες τους, λέγοντας πώς το συγκεκριμένο περιστατικό θα τους χρησιμεύσει ώστε να διδαχθούν και να αποφύγουν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Πηγή άρθρου: Makeleio.gr