Μ’ένα φιλί αυτός στο… χώμα και αυτή στη φυλακή

Τραγική κατάληξη είχε το φιλί ανάμεσα σ’ένα ζευγάρι από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Η Melissa Ann Blair και ο Anthony Powell έλαβαν τον… τελευταίο ασπασμό, για τον  Powell, καθώς με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα είχε επιχειρήσει να περάσει στον σύντροφό της επτά μπαλόνια γεμάτα με μεθαμφεταμίνες.

Αργότερα όμως, δύο από αυτά έσκασαν μέσα στην κοιλιά του ο άνδρα, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή το και η Ann Blair να καταλήξει στη φυλακή. Ο Αμερικανός δικαστής έκρινε, όπως μεταδίδει το BBC, πως και η γυναίκα αλλά και ο άνδρας «μοιράζονται» την ευθύνη για τον θάνατο.

«Ήταν τραγικό αλλά κι εκείνος έχει μερίδιο της ευθύνης για αυτό που συνέβη» δήλωσε ο δικαστής για τον Powell

Ο 41χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον φόνο της πεθεράς του, την οποία είχε μαχαιρώσει.Η 46χρονη Blair είχε επισκεφθεί τον σύντροφό της, στις 2 Ιουνίου του 2016, για να του περάσει τα ναρκωτικά.

Ο δικηγόρος της τόνισε πως είχε εξαναγκαστεί να συμμετάσχει στο σχέδιο αυτό παρότι ο Powell ήταν στη φυλακή. «Εκείνος είχε τον πλήρη έλεγχο της ζωής της, έπρεπε να κάνει ό,τι της έλεγε» εξήγησε.

Ο δικαστής της επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών ενώ θα παραμείνει υπό επίβλεψη για ακόμα τρία χρόνια και θα ακολουθήσει θεραπεία αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και ψυχοθεραπεία.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr