Λάρισα: Γάτα κλείστηκε σε ΑΤΜ! – Απίθανη επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική

Κάθε είδους περίεργα συμβάντα έχουν αντιμετωπίσει οι πυροσβέστες, αλλά γάτα να κάνει… ανάληψη από Α.Τ.Μ. τράπεζας σίγουρα δεν πρέπει να είχαν ξανασυναντήσει!

Κι όμως, αυτό συνέβη με ένα συμπαθέστατο αιλουροειδές που τρύπωσε μέσα στο Α.Τ.Μ. της Εθνικής τράπεζας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Άγνωστο πώς, όμως, η γατούλα βρέθηκε μέσα στο μηχάνημα και άρχισε να νιαουρίζει όταν προσπάθησε να βγει αλλά αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Το πονεμένο νιαούρισμά της γινόταν όλο και πιο επίμονο, κάνοντας όσους πλησίαζαν στο Α.Τ.Μ. για να κάνουν συναλλαγή να κοιτάζουν με περιέργεια και έκπληξη το μηχάνημα, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι προερχόταν από μέσα!

Τελικά, κάποιοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στην τράπεζα έφτασαν δυο πυροσβέστες μαζί με τον διευθυντή του υποκαταστήματος, που άνοιξε με προσοχή το Α.Τ.Μ. με το φόβο μήπως το τρομαγμένο ζωάκι τους επιτεθεί. Οι πυροσβέστες φόρεσαν γάντια και μάσκες κι έτσι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γατούλα, που έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr