Κ.Σπυροπούλου: Ο φακός την απαθανάτισε έξω από το σχολείο της Αργυρούπολης που διδάσκει (φωτό)

Χρόνος ανάγνωσης: 1

O φακός την απαθανάτισε έξω από το σχολείο! Mπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και καιρό αλλά εδώ και καιρό έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να πάρει το πτυχίο της! Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα διάβασε πολύ στην περασμένη εξεταστική και πέρασε τα μαθήματα της, με αρκετά καλούς βαθμούς.

Τους τελευταίους μήνες όμως έχει έρθει και η στιγμή της πρακτικής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαίνει για μερικά πρωινά στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, για να κάνει μάθημα στους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, κάτι που χρειάζεται για το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή.

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές μας δίνει κλίμα από το σχολείο μέσα από τα social media, όπως και την πρώτη φορά που δεν πήγε και πολύ καλά, όπως μας είχε ενημερώσει η ίδια. Πρόσφατα απαθανατίστηκε με casual look και πολλές… σημειώσεις έξω από το σχολείο της Αργυρούπολης που διδάσκει.

Δες τις φωτογραφίες

Πηγή άρθρου: Pronews.gr