Κ. Μιχαήλ: Το σπαρακτικό «αντίο» στον τηλεοπτικό της πατέρα Τρύφωνα Καρατζά (βίντεο)

Με ανάρτησή της στο instagram η Κωνσταντίνα Μιχαήλ λέει το δικό της, συγκινητικό “αντίο” στον Τρύφωνα Καρατζά που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη.

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο πλευρό του Τρύφωνα Καρατζά στη σειρά του Mega, “Λαβ Σόρρυ” και αποχαιρετά τον άνθρωπο που όπως γράφει ήταν ο μπαμπάς της και “την πήρε από το χέρι για να ξεκινήσει τη δουλειά αυτή”.

«Αχ! Μπαμπά _η αρχή μου και το φινάλε σου_ να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ. Δε στο είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά» γράφει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο το οποίο ανήρτησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

View this post on Instagram

Αχ! Μπαμπά #η αρχή μου και το φινάλε σου_να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά.Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ . Δε στο είπα ποτέ. Σύγγνώμη μπαμπά🖤#lovesorrymega #tvseries #megachannel

A post shared by Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail) on Jan 17, 2019 at 4:30pm PST

Πηγή άρθρου: Pronews.gr