Κορωνοϊός: Το συγκινητικό «χάδι» μιας νοσοκόμας σε έναν ασθενή – Το βίντεο που συγκλόνισε την Ιταλία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια νοσοκόμα από την Ιταλία να παρηγορεί έναν ασθενή τη στιγμή που τον μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Για τη σύγχρονη ανθρωπότητα, η εποχή που ζούμε είναι πρωτόγνωρη, για πολλούς τρομακτική. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό τέτοιες ιστορίες όπως αυτή που διηγείται το viral βίντεο, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να δίνουν κουράγιο σε όσους νιώθουν τις δυνάμεις τους και την υπομονή τους να τους εγκαταλείπουν!

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο από την Ιταλία, όπου μια νοσοκόμα των πρώτων βοηθειών, παρηγορεί έναν ασθενή που πιθανότατα να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Την ώρα λοιπόν που βρίσκονται και οι δύο στο ασθενοφόρο, ο ασθενής, που από το βίντεο ακούμε ότι τον λένε Μάριο, φαίνεται να είναι πολύ ανήσυχος, ακόμα και φοβισμένος -πράγμα απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται μέσα σε φορείο απομόνωσης, το οποίο δεν αφήνει τον ιό να εξαπλωθεί.

«Ηρέμησε Μάριο» του λέει η νοσοκόμα σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τον ασθενή. «Ανάψαμε τη σειρήνα για να φτάσουμε πιο γρήγορα» του εξηγεί, ίσως γιατί ο ίδιος ανησύχησε για την κατάσταση της υγείας του. Ύστερα, η ίδια ακουμπά το καπάκι του φορείου, σαν ένα παρηγορητικό «χάδι» όπως το περιγράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Όσοι μοιράστηκαν το βίντεο μιλούν για ακόμα μια φορά για τους αφανείς ήρωες, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομείο όλου του κόσμου, που μάχονται καθημερινά για την παύση της πανδημίας! 

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο.

Πηγή άρθρου: Pronews.gr