Καυγάς Μπογδάνου-Λαφαζάνη – Η αναφορά για «πουλημένους» που προκάλεσε την έκρηξη

Σε ένταση και αποχώρηση από το πάνελ οδήγησε η συνύπαρξη Παναγιώτη Λαφαζάνη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη εκπομπή Brainstorming του Action 24.

Συγκεκριμένα, η αναφορά του Κ.Μπογδάνου σε «πουλημένους» που βρίσκονται στην Αριστερά προκάλεσε την οργή του Παναγιώτη Λαφαζάνη που αποχώρησε από το στούντιο.

Ο δημοσιογράφος έσπευσε να διευκρινήσει πως ο χαρακτηρισμός δεν αναφερόταν στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ωστόσο επέμεινε στην απόφασή του και αποχώρησε δηλώνοντας προσβεβλημένος.

Επί λέξη η τοποθέτηση του Κ.Μπογδάνου: 

«Η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσιπρας. Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυτοαναφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μεσα».

«Δεν υπάρχουν πουλημένοι στην ελληνική αριστερά; Κυβερνάνε οι μσιοί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με εσάς» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να μην δέχεται τη διευκρίνιση και να επιμένει: «Οι πουλημένοι δεν είναι εδώ, είναι αλλού».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Παναγιώτης Λαφαζάνης
Action 24

Πηγή άρθρου: Alfavita.gr